Arıcılık Etkinliği

veli katılım etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen arıcılık tanıtımı ile öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. 5/A sınıfında düzenlenen etkinlikte, arıcılıkla uğraşan emekli öğretmen Ahmet Ali Katırcı tarafından öğrencilere arıcılıkla ilgili önemli bilgiler aktarıldı.

Katılımcı öğrenciler, arıcılık malzemelerini yakından inceleme fırsatı buldular. Sınıfa getirilen kovan ve tütsü, öğrenciler tarafından ilgiyle denendi. Özel olarak hazırlanan arı maskelerini takan çocuklar, emekli öğretmen Ahmet Ali Katırcı tarafından getirilen 3 farklı çeşit balı deneyerek arıcılığın lezzetini keşfettiler.

Sınıf öğretmeni Güzin Ayhan, etkinliğin öğrenciler için son derece faydalı olduğunu belirterek, "Öğrencilerimiz, arıcılık hakkında bilgi sahibi olarak ve arıcılık malzemelerini tanıyarak güzel bir deneyim yaşadılar" dedi. Etkinliğin, öğrencilere doğayı ve arıcılığı sevdirme amacını taşıdığı vurgulandı.

04-01-202404-01-202404-01-2024